Jdi na obsah Jdi na menu
 


Recept 2

24. 2. 2010

 

Vynikající likér z ledových kaštanů 

                               

250 ml šlehačky,

1 SALKO,

3 tyčinky Ledové kaštany,

4 kostičky hořké čokolády,

1/2 litru rumu.

 

Šlehačku vylijeme do hrnce

přidáme čokoládu a nalámané tyčinky Ledových kaštanů.

Za stálého míchání povaříme.

Poté sejmeme z plotny, necháme vychladnout,

vlijeme SALKO a nakonec RUM.

Řádně promícháme, aby bylo hladké a lijeme do lahví.

 

Z jedné dávky je litr likéru.

 

Je to výborné kvalitní pití, které je zase jiné, než-li známé domácí BAILESy a vaječné koňaky. Navíc bez pudingů, vajec a podobných "kazících se" přísad.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář