Jdi na obsah Jdi na menu
 


Recept 1

24. 2. 2010

 

TROUBOVÝ GULÁŠ

 

1 až 1,5 kg masa  (hovězí nebo vepřové) nakrájet na kostky

3 až 4 velké cibule nakrájet na drobno

5 stroužků česneku nasekat

2 lžičky gulášového koření

3 lžičky sladké papriky

1 lžička pálivé papriky

3 polévkové lžíce solamilu

2 kostky masoxu

1 rajčatový protlak

sůl podle chuti

0,75 až 1 litr vody

Podle chuti můžeme přidat čerstvou papriku,kozí rohy nebo feferony.

 

 

Vše vložíme do pekáče přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů.

Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí)

 

V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME NEMÍCHÁME A UŽ VŮBEC

NEČUMÍME DOVNITŘ

                                        

                                                                                                                                                                   Dobrou chuť.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář